Referenties > Schneider vs. Bax

Schneider vs. Bax

LocatieNatuurgebied bij Tetjehorn
OpdrachtgeverSchneider vs. Bax

Op 25 mei 2015 is de nieuwe film, Schneider vs Bax, van regisseur Alex van Warmendam in première gegaan. Een deel van deze film speelt zich af in het natuurgebied bij Tetjehorn, iets ten noorden van het Schildmeer.

Wiers Waterbouw heeft aan deze film meegewerkt door te helpen met het opbouwen en afbreken van de filmset. Onder andere is de paalfundatie van de decorwoning aangelegd, waar zich een aantal spannende scènes afspelen. Tevens zijn er pontons verhuurt, zodat de filmcrew vanaf het water filmopnames konden maken.

Nadat alle scènes waren opgenomen heeft Wiers Waterbouw het gebouwtje, de steigers en paalfundatie verwijderd en het natuurgebied weer in oorspronkelijke staat terug gebracht.

Schneider vs. Bax

Fotogallery

Schneider vs. Bax Schneider vs. Bax Schneider vs. Bax Schneider vs. Bax Schneider vs. Bax Schneider vs. Bax Schneider vs. Bax Schneider vs. Bax Schneider vs. Bax

Contact

Bezoekadres: Wolvenjacht 1
8064 PB Zwartsluis
Telefoon: +31 (0)38 386 62 81

Contact opnemen

Wiers Waterbouw bouwt al bijna 90 jaar op en rondom het water aan prachtige projecten. Door ons heldere advies en flexibele dienstverlening creëren wij samen met u altijd een duurzame oplossing. En daar zijn wij trots op!