Certificaten Wiers Waterbouw

Waarom Wiers

Wij werken met vakmensen die het heerlijk vinden om op het water en in de natuur te zijn.
Deze enorme passie voor water combineren wij met onze gedrevenheid om bij elke opdracht te streven naar perfectie.
Deze geweldige combinatie stelt ons in staat om voor u altijd iets moois te maken.
En daar zijn wij trots op!

Werknemers Wiers op ponton

Hoe we het doen

Helder advies

Helder advies

Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar we over praten. Daardoor hebben we vaak aan een half woord genoeg om u van een helder advies te voorzien. Lekker transparant en eerlijk!

Flexibele dienstverlening

Flexibele dienstverlening

Flexibel houdt niet alleen in dat u direct met ons kan communiceren. Het staat ook symbool voor de service die we te allen tijde bieden. We voelen ons niet te klein voor grote opdrachten en niet te groot voor klein onderhoud.

Duurzame oplossingen

Duurzame oplossingen

Onze duurzaamheid vertaalt zich niet alleen in solide en kwalitatief hoogwaardige producten. Omdat we gek zijn op de natuur, houden we bij alle oplossingen ook rekening met het milieu.

Historie

De liefde voor water weet al drie generaties te motiveren om van elk project een succes te maken. De waterrijke geschiedenis van Wiers Waterbouw brengt ons terug naar 1 augustus 1927. Destijds besloot Pieter Wiers in Edam (Noord-Holland) het waterbouwkundige bedrijf te starten. Na elf jaar verhuisde Pieter Wiers - mede door de aanleg van één kilometer Noordoostpolderdijk - naar de havenplaats Zwartsluis.

Een aantal decennia ondernemerschap later gaf Pieter in de jaren ‘60 het stokje gaandeweg over aan zonen Pim en Pieter. Hierna was het aan huidig directeur Jan om onder de vleugels van vader Pim klaar te worden gestoomd voor het directeurschap. In 1994 resulteerde dit tot de meest recente overname, die van Jan Wiers.

  • 1927 | Oprichting Oprichting Wiers Waterbouw
  • 1938 | Verhuizing naar Zwartsluis Verhuizing naar Zwartsluis
  • 1994 | overname Jan Wiers Overname Jan Wiers

Onze zekerheden

Wij bieden u graag de zekerheid die u verdient. Zo staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Dat zetten wij graag kracht bij door ons te houden aan de strikte voorschriften van onze certificeringen.

  • ISO 9001
  • VCA
  • Bouwend Nederland

Contact

Bezoek- & postadres:
Wolvenjacht 1
8064 PB Zwartsluis

Telefoon: +31 (0)38 386 62 81

Contact opnemen

Wiers Waterbouw bouwt al meer dan 90 jaar op en rondom het water aan prachtige projecten. Door ons heldere advies en flexibele dienstverlening creƫren wij samen met u altijd een duurzame oplossing. En daar zijn wij trots op!